mandag den 16. juni 2014

Orden i kaos

Når alt går amok, og ordenen forsvinder i det lange staudebed, så må der noget andet til. Som Anne bemærkede i sidste indlæg, så er det i år blandt andet disse potter på række, der står parallelt med bedet og tilbyder mit øje lidt ro og harmoni. Og så fungerer det for mig igen.

Sådan har vi måske allesammen vores små særheder :-) ?

3 kommentarer:

 1. Rart med nogle særheder, kan godt lide det skæve ( selv om dit står lige;- ). Jeg kom til at tænke på Tage Andersen, da jeg så dine krukker på række, han er også en "skæv" person og fantastisk inspirerende, så bliv du bare ved ;-)

  SvarSlet
 2. Dejlig særhed du har... :)

  SvarSlet
 3. Ja ens krukker på række gør sig godt. Jeg bruger det ofte i de små gamle vinduer jeg har i skurene.
  Det romantiske flor der hersker i dit staudebed lige nu er da vidunderlig, senere skal det minimalistiske look nok dukke op igen :-)

  SvarSlet