søndag den 15. juni 2014

Slet ikke en romantisk have!

Hvis du spørger mig om min havestil, så vil jeg hårdnakket nægte at vores have er romantisk. Meeeeen, her midt juni lugter den altså lige lovlig meget af romantik. Det er absolut ikke med overlæg, men jeg har lidt en hang til de romantiske planter, og nogen gange tager det overhånd. Og lige nu skal man se godt efter for at se de minimalistiske og klassiske træk.

Herunder fokus på de dele der oser af romantik - mon ikke du vil give mig ret?
9 kommentarer:

 1. Tjek, Tjek, Tjek, Jo den er hjemme! Jeg kan slet ikke se noget minimalistisk. Lige et spørgsmål om Din Løvehale, er den allerede begyndt at blomstre? Min har slet ikke en blomster stængel endnu. Spørgsmålet er så om planten kan tåle, at stå lidt tilbage i bedet eller om den skal stå fremme?
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Gro. Min erfaring er, at løvehale skal bo i en have to år, før den tredje år begynder at blomstre. Men så kommer den også for fuld kraft :-)
   Hvor længe har du haft dine mon?

   Slet
  2. Okay, så må jeg væbne mig med lidt tålmodighed. For jeg har lige købt den i foråret og så har jeg nogle frø som jeg vil koldså. Den er så smuk så det er lidt svært at vente;-)
   Tak for svaret
   K.Gro

   Slet
 2. .... ret romantisk :) ha-ha.... men du må jo klippe ned når de er afblomstret. Jeg er jo meget til den romantiske stil, så jeg labber det hele i mig som katten fløde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det altså godt, at man så kan dele virtuelt :-)

   Slet
 3. Jo du flyver lige ind i romantisk have. Digitalis er jo bare fine og din have er vel som min fyldt med planter der har en historie..Dahlierne er fine i potterne på rad.

  SvarSlet
 4. ja det er næsten umuligt at udrydde det på denne årstid, det vælter op alle vegne, og i år er det særlig slemt her fordi vi ikke har været om os med lugejern, saks og trimmemaskiner. egentlig kan det godt blive lidt for meget af det gode, - jeg er helt enig.
  go dag
  Kjeld

  SvarSlet
 5. He he - kender godt til problematikken, men laver en graduering i haven, så nogle områder får lov at bølge af frodighed og romantik i denne tid - andre bliver der stadig holdt lidt ekstra øje med, men uden hysteri. Denne tid er jo så mageløs, at den skal nyyyyydes;0)

  Skøn dag fra Katinka

  SvarSlet
 6. Jo det ser meget romantisk ud og jeg kan li det:o) Romantik ken er svær at komme uden om i en juni måned og især i år synes jeg at ALT er kommet med raketfart og nu blomstrer i højder og mængder som aldrig før.

  SvarSlet