lørdag den 28. juni 2014

Tak for en dejlig dag til Jytte og John

Som I kan læse på HAVEFOLKET i dag, så var vi i sidste weekend på besøg i "Tante Grøns Have" på Mors.

På trods af megen blæst i de foregående dage og advarsler fra Jytte om, at haven var "lagt ned" af vinden, var det som altid som at træde ind i et eventyr at besøge haven.

Roserne stjal på mange måder den fulde opmærksomhed og selvom jeg i min egen have ikke gør meget i roser, så kan jeg sagtens nyde dem i andres haver.
Tak for en dejlig havevandring :-)


pst. tjek lige en fantastisk buket som Jytte havde plukket ind til væksthuset. 

7 kommentarer:

 1. Jeg kunne nu godt have tænkt mig også at være der - var der sidste sensommer, men det er nu lige langt nok væk...

  SvarSlet
 2. Jeg nyder allerhelst roser i andres haver. Men det gør jeg så til gengæld også i stor stil :-).

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Skønne billeder af Tantens roser, hun har rigtigt mange flotte. De så nu ikke ud til at være "lagt ned", men nok snarere "spændt ned" efter CD's opskrift for at fremme blomstringen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, fantastiske roser. Så nu ikke nogen der var spændt ned, som de gør det ofte i England, men det er muligt det var under alle bladmasserne :-)
   I hvert fald var de smukke og super sunde. Det var et smukt syn!

   Slet
 4. Hvilke dejlige billeder - du er en fantastisk fotograf. Du har virkelig øye for skjønnheten. Dette må være en unik have. Tak for dine inspirerende billeder.

  SvarSlet
 5. Selv tak - og tak for dine søde roser :-)
  Jeg nyder meget at fotografere, så det er dejligt når det lykkes at fange noget smukt.

  SvarSlet
 6. Kære Havepaparazzi....af den dejligste slags.

  Selv tusind tak for sidst. Vi havde en dejlig dag, og nød at møde både jer fra HAVEFOLKET og en herlig lille skare af jeres søde læsere.

  Mange tak for alle de smukke rosenbilleder. Her dyrker vi jo desværre ikke så meget fotograferingens ædle kunst, så vi er virkelig glade for, at en del af sommerens rosenflor,nu er blevet foreviget. Så kan vi altid gå tilbage til din og HAVEFOLKETs blog, når vinteren kommer og abstinenserne bliver for store.

  Jeg har sagt det før, og er nødt til at sige det igen: Jeg ELSKER dine billeder. Du får det bedste frem, fanger detaljer, stemninger, sjæl og ser nye vinkler.

  Stormen havde lagt mange af væksterne ned, og der måtte i hast klippes en masse ned. Noget af afklippet havnede i buketten i glashuset. De mange huller, stormen efterlod giver nu plads til en masse sommerblomster, f.eks Tandstikkeurt, som jeg har avlet rigtig mange af. Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg har bundet en del af vores roser ned, men de simple jernhårnåle, jeg bruger, er heldigvis totalt skjulte. Teknikken er gammel ja, og den kan bruges i flere plantesammenhænge.

  Og så fik jeg mig jo lige en lille luns bakkestjerne, som jeg værner om, som var det jo selveste kronjuvelerne. Tusind tak.

  Knus og jeg glæder mig til vi skal med dig på virtuel haverejse

  SvarSlet