fredag den 27. juni 2014

Måske du kan hjælpe?

Ind imellem sker det "uheldige", når vi er på havetur i England, at der hænger et frø eller to fast i sokkerne, når vi går ud af en have. De gemmes og bliver sået et eller to år senere, og så er det jo spændende, hvad der kommer op.Lige nu står der to af slagsen på vores terrasse og vokser sig store. Inden længe springer de ud, og der er hist og her lidt hvidt, der titter frem - men hvad det mon er for een, har jeg ingen anelse om.


Mon du ved, hvad det er for en svend?

Skriv endelig - om du kan hjælpe, eller måske bare har et bud. Det vil være dejligt at høre fra dig. 


Og - rigtig god weekend til dig, når du kommer så langt.

Ps. Er på vej til havebesøg hos en kvinde, der for ca. en måned siden besøgte mig med sin kameramand for at filme til haveprogrammer på TV2ØST (kommer forår 2015). Jeg glæder mig meget til at se hendes have og få en hyggelig havesnak.

4 kommentarer:

 1. Hej du!
  Jeg er ret sikker på, at det er klinte.
  Har selv været igennem samme overvejelser, da jeg overtog min nyttehave, var der her i foråret noget som spirede frem og ikke lignede det almindelige ukrudt. Så jeg lod enkelte af dem stå, og de groede og groede, og ingen jeg spurgte vidste, hvad det var.
  Nu står de smukt i blomst, er lilla og ser fantastiske ud i en buket med morgenfruer. Jeg 'fandt' dem i min gamle flora, og der står at det er klinte, en gammel blomst som tidligere groede i kornet ligesom valmuer og kornblomst.
  Jeg kan tage nogle fotos idag og lægge på min blog ' Den lille haves dagbog' på www.denlillehaveblog.blogspot.com
  Mange hilsner
  Isabelle

  SvarSlet
  Svar
  1. Isabelle - jeg tror da du har ret :-)
   kommer lige forbi hos dig og kigger!

   Slet
 2. Jeg siger pas, men fin ser den ud.
  Det bliver spændende med programmet:-)

  SvarSlet
 3. Hej Lone jeg tænkte også Klinte da jeg så den. Det er jo lidt som en lykke pose når man sår på denne måde. Der ser ivrigt rigtig dejligt og hyggeligt ud hos dig. God weekend

  SvarSlet