torsdag den 19. juni 2014

Som sommerfugle

Nu er de her. Over det hele. I hver en afkrog af de lange staudebed dukker de op - lette som sommerfugle. De bordeaux valmuer.


Når først man har haft en sæson, hvor de lykkes, så er man nærmest afhængig.
De er så smukke...9 kommentarer:

 1. Øj øj dem kunne jeg godt tænke mig til næste år, hvad hedder de?

  SvarSlet
 2. Kære Lone
  Som det første...tusind tak for nogle dejlig indlæg om haven, både på din egen blog men også de artikler der udgives på Havefolket. Jeg følger begge dagligt og er så småt ved at have læst tidligere indlæg igennem. Det er til stor inspiration.
  Jeg har nu flere gange dvælet ved de fantastiske flotte valmuer og er nu fristet til at spørge....Hvor har du dem fra? sælger du frø ? Farven er så flot.
  Håber at høre fra dig
  Linda

  SvarSlet
 3. Kære Linda
  Hvor er det dejligt at høre - det glæder mig meget.
  Vedr valmuefrø så er jeg bestemt leveringsdygtig. Sender dig gerne et brev med frø som du skal så til marts. Bare du lige mailer mig din adresse :-)
  Kh. Lone

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fantastisk:-) hvor er jeg glad. Jeg betaler gerne porte...så hvis du har mobilepay sender jeg gerne.
  Linda Alkalai-Jensen
  Nordstjerne alle 24
  2770 Kastrup
  Jeg ville ønske at der var lidt flere haveinteresserede i mit område, det er der sikkert, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde en blogger i området.
  Rigtig god sommer - vi håber den bliver god:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du ikke tænke på :-)
   De kan jo puttes i et brev.

   Kender godt den der "længsel" efter andre haveinteresserede i området, men derfor er det bare så hyggeligt med blogland. Så kan vi jo mødes her :-).

   kh. Lone

   Slet
 5. Ja og det er jeg rigtig glad for. Tager du selv de smukke billeder ? Jeg har ferie de næste fem uger og har mange planer :) blandt andet at få taget billeder af haven og blomsterne. Kameraet er min IPhone som desværre ikke er af bedste kvalitet, kan du anbefale et ?

  SvarSlet
  Svar
  1. hej igen
   Jeg har selv et Canon 600D og det er jeg rigtig glad for. det er et amatør spejlreflekskamera, så det er ikke alt for dyrt. Til gengæld tager det gode fotos, synes jeg :-) Det kan varmt anbefales.

   Har i øvrigt lige smidt dine frø i postkassen, så de er på vej inden længe.

   Slet
  2. Så er frøene landet på Amager.Tusind tusind tak. Jeg glæder mig til at få dem i jorden til foråret. Kh og god sommer, Linda , Kastrup 28 grader.:)

   Slet
  3. Hej Linda, Kastrup, 28 grader.
   Godt at høre de er kommet frem. God fornøjelse med dem. Håber det bliver en succes :-)

   Rigtig god sommer til dig også,
   Lone

   Slet