lørdag den 14. juni 2014

Chokolade


Der er næsten ikke plads til sommerblomster i haven længere. De fleste krukker er fyldt op med stedsegrønne, græsser eller frugttræer. Men da zinkbaljen desværre mistede sin tæthed pga. vand og frost denne vinter (glemte at få den tømt) kom der en ny container at plante i, og den er nu fyldt op med en af mine yndlinge. Chokoladeblomsten.


Sidste år plantede jeg dem med stor succes i et af bedene, men i år er der ikke plads - fordi jeg skal prøve andre ting af - så nu har de fået til huse her. Og det er slet ikke så skidt :-)

Rigtig god lørdag til jer!


5 kommentarer:

 1. Det ser virkelig godt ud Lone.......og den gør sig utrolig godt i rå mængder den lækre chocolade cosmos. Der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - de er virkelig flotte i flok :-)

   Slet
 2. Ja, det ser godt ud! - Jeg har også en chokoladeblomst i en krukke, men det kan jeg vel plante ud i haven på et tidspunkt (hvis jeg kan finde plads)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente - det kan du sagtens, men den er jo ikke hårdfør, så det er forfra igen næste år. Nogen har held med at få dem til at overvintrer inde, men det har jeg endnu ikke prøvet

   Slet
 3. Jeg er kommet frem til at jeg har mest glæde af chokoladeblomsten, når den står i krukker. For mig druknede den lidt i staudebedet, på terrassen kan jeg meget bedre nyd både blomst og duft og få puslet om den i tide. Den ser dejlig ud i zinkbaljen, et perfekt makkerpar. :)

  SvarSlet