lørdag den 1. december 2012

Juledekoration

Jeg så for nogle uger siden disse hos vores lokale planteskole 'Christiansminde' og spekulerede over, hvad man da lige kunne lave med dem, så det kom til at se flot ud.


Jeg må indrømme, at jeg sjældent bruger sådan nogle ting, men da udvalget var helt enormt, spekulerede jeg alligevel, for så må der vel være en del der bruger dem. Men til hvad?
Havde da lige lidt svært ved at forestille mig det.

I dag fik jeg så svaret, da jeg var i byen og handle til gæster i dag og også var forbi vores lokale blomsterværksted og hente lys til adventskrans, fyr, gran, tulipaner mv.
De laver - synes jeg - nogle ret fine ting. Se lige:

Jeg blev inspireret! Smukt med denne kombination af hyacintløg, husløg og pletter i luften - for ikke at nævne de fine indslag af snebær. Skønt!

7 kommentarer:

 1. Det er rigtig dejligt at få inspiration, som du viser her med hyacintløg, husløg, pletter i luften og snebær!

  SvarSlet
 2. Så flotte dekorasjoner du viser bilder av! De med de blålige Echeveria var spesielt fine :-)
  Ha en god aften!

  SvarSlet
 3. Jeg er for første gang hoppet på den. Købte sådan en hos min planteskole og pyntede den til kirkegården. Og tænk sig den blev faktisk helt fornuftig. Jeg er ellers ikke god til det med juledekorationer.

  De er meget smukke dem du viser. Rigtig god inspiration.

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
 4. Sådan nogen har jeg ikke set før, men det blev smukke dekorationer. Det er utroligt hvad man kan bruge i dag i stedet for gran, heldigt for os som ikke er så fingersnilde og kreative. Mos og husløg gør underværker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - det der med gran kan godt være lidt svært.
   For hvordan får man det lige sat, så det sidder naturligt og ikke bare stritter i alle retninger :-)

   Slet
 5. Godaften,
  Din blomsterhandler har nu været helt heldig med sine jule-helveder. Det er bare næsten ærgerligt, at det kun er hjerter der duer. Hvorfor ikke lave nogle pæne, runde nogle? Alt her op til jul har form som et hjerte. Jeg synes det er lidt synd. God idé med pletter i luften.
  Dbh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej M.E., tænker dem med stjernerne (set på planteskolen) også kan være ret fine. Men det må selvfølgelig komme an på en prøve!
   God aften til dig!

   Slet