torsdag den 20. december 2012

Æblerne er tilbage

Jeg berettede vist om at alle æblerne i haven var spist på få dage af solsorterne under den værste kulde - eller ja, i dagene lige efter. Alt var væk - rub og stub.

Så i dag har jeg været i gang igen :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er du flittig med maden - men det skal man også være, for fuglene er jo vant til den gode betjening. Til gengæld får man jo god underholdning lige uden for sine vinduer :)

  Ulla

  SvarSlet
 2. Det ser smukt ud med de røde æbler og fuglene er glade :)

  SvarSlet
 3. Har selv været igang med opfyldning flere gange - både af venlighed overfor fuglene og fordí jeg synes de røde æbler er smukke og stemningsskabende i haven.

  Dejlig aften og masser af julehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 4. Jeg bruger gule æbler, og jeg kan jo se, at fuglene elsker dem også. Så længe jeg kan tage fra eget lager, får de derfra.

  SvarSlet
 5. Hej Lone.Det er fast arbejde her om vinteren at fodre fuglene.Det ser rigtig godt ud med de røde æbler.Her hos os har de næsten spist alle vores paradisæbler....og det skal være dem vel ondt.God jul Jette

  SvarSlet
 6. Et flot vinter-æble-fugle-træ. Jeg har haft gang i svinefedt, havregryn, solsikke- og hampfrø i dag. Seks skåle er klar til de bevingede væsener, vi holder så meget af.God Jul
  Hanne

  SvarSlet