tirsdag den 11. december 2012

Nisser og solsorte på spil

Nogle mennesker giver lige lidt ekstra til omverdenen; måske helt uden at tænke over det. Jeg blev selv lidt forundret, da jeg her til morgen, så den røde hue hen over hækken.

Nå ja, jeg havde jo allerede hørt skraldevognen, så jeg var klar over, at det var renovationsfolkene, men det gav et smil på læben i en kold morgen, og som I kan se, fandt jeg også lige kameraet frem. Bare jeg også selv husker en gang imellem at gøre noget for, at verden bliver lidt hyggeligere for alle!
Her til højre: solsorten, der spiser alle vores mørnede æbler. Få dage mere så er de alle væk, og så kan vi få hængt nye op :-)

6 kommentarer:

 1. Godt fanget :) ham julenissen er nu flink at han sådan tager affaldet med sig...

  SvarSlet
 2. Hvilken skøn "godmorgen-hilsen" at få og herligt at du nåede at tage et foto af ham.
  Det minder mig om serien "Tool Time Tim" eller på dansk "Ti tommelfingre", hvor man aldrig ser naboen, men kun hans skalp. Det er dog lidt hyggeligere på dit billede, hvor det er en nissehue :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor har du ret - ja, det var helt det samme. Man så blot toppen = nissehuen :-)

   Slet
 3. Sikke en herlig renovatør, du fik fanget der. Skønt og det giver lige en ekstra vitaminpille at se sådan en fin rød nissehue i den kolde og mørke morgen!

  SvarSlet
 4. Hej Lone
  Sikken et herligt billede af nissehuetoppen. Nu ser jeg julekalenderen og der er netop en rød nissehuetop der dukker op og jeg troede det var derfra du havde den. Dér var du sandelig hurtig med kameraet.
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
 5. En sød nisse. Husk at sætte en nisseøl ud til ham. Grøden er han nok ligeglad med ;-)

  Snehilsner
  Birgitte

  SvarSlet