mandag den 17. december 2012

Årets julestemning

Her i julemåneden søges gerne inspiration til juleri på nettet, og jeg må sige, at brugen af Pinterest gør livet MEGET, MEGET nemmere i den retning. Se her lidt inspiration fra min Pinterest opslagstavle til skøn, skøn julestemning.

www.frolic-blog.com

lottaagaton.blogspot.dk

blog.stylizimo.com

www.michelemademe.com

nicolefranzen.blogspot.dk

www.anetteshus.com

minlillaveranda.blogspot.dk

journal.florali.com

www.etsy.com

www.sukima.dk

www.tinabrokhansen.dk

Pinterest - Amanda Barlett

www.vintagefestival.co.uk

6 kommentarer:

 1. Godaften Lone.Det var da en rigtig god ide med sådan en inspirations tavle.Den Pinterest side må jeg da lige ind på.God aften Jette

  SvarSlet
 2. Spændende og nogle nemme imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. og det skal det nemlig være - nemt!
   Ellers fungerer det ikke her på matriklen, for så bliver det ganske enkelt ikke til noget :-)

   Slet
 3. Skøn skøn inspiration. Tak for at dele.

  Jeg er bevist gået uden om Pinterest da jeg er bange for min tid ikke slår til..... jeg ved dog ikke om jeg kan blive ved med at holde mig i skindet ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan altså virkelig anbefales. Mest af alt fordi der er super megen skøn inspiration, som ellers kan være lidt svær at finde frem til. Jeg er dog ikke derinde mere end et par gange om ugen, for ja - det er endnu en tidsrøver!

   .. Jeg skal nok friste dig lidt igen en anden gang ;-)

   Slet