fredag den 21. december 2012

Så er der juleferie!

Gaverne er købt, så der er kun julemadlavning og hygge tilbage! Skønt!

Ja, undskyld hvis jeg lyder lidt overskudsagtig, men det er bare første gang nogensinde - overhovedet - at jeg er så tidligt færdig med gaverne, og jeg tillader mig at nyde det i fulde drag. Endelig noget på den private front, hvor jeg er lidt i god tid. Ja, ja, du kan sige, at 4 dage før ikke er særlig god tid, men for mig, der plejer at stå sammen med alle mændene lillejuleaftensdag i Magasin, er det en stor ting :-)

God weekend til alle!
- og en særlig tanke til jer, der endnu mangler lidt gaveindkøb...

2 kommentarer:

 1. Godt du er færdig i god tid i år, jeg har været færdig længe, da jeg køber det hele på nettet, så skal jeg ikke stresse over det.
  Kh
  Liisbeth

  SvarSlet
 2. Synes meget godt om... Skulle have taget et billede til julekortet som plejer at følge med familie gaverne i går, men mindstemanden var faldet i dagplejen, og går nu rundt og ligner én af hovedrollerne fra 'Skønheden og Udyret' og det er desværre ikke skønheden, så det må vist vente til januar ;)
  God jul
  Hilsen Susanne

  SvarSlet