mandag den 2. december 2013

Hold kålen frisk

Både den grønne og røde grønkål er super sunde ingredienser til decembers madlavning og slet ikke til at komme udenom, hvis man er til julesalater med bid i. Køber du grønkål i poser i supermarkedet, kan det være vanskeligt at holde det frisk i køleskabet.






Meget bedre er det faktisk at købe det i stokke (fås lige nu på de fleste markeder i byerne) og så sætte stokkene i vand straks man kommer hjem.

På den måde holder kålen sig længe og bladene plukkes bare af efterhånden, som de skal bruges. Kommer der frost, gør det ikke det fjerneste. Det kan grønkålen sagtens holde til.



Lige nu har jeg disse to stokke stående i udsigten fra køkkenvinduet. De er da ret dekorative :-)




2 kommentarer:

  1. Rigtigt godt tip. Måske kan jeg lave nogle holdere ud for vinduet i lejligheden. Det vil da gøre facaden betydeligt sjovere :-). Ellers må jeg vente til jeg kommer i sommerhus......

    /Birgitte

    SvarSlet
  2. Det er da en super ide! Gør du det håber jeg du lægger et foto på din blog :-)

    SvarSlet